Uitnodiging: Minister-president Jambon lanceert het Verenigingsloket

Beste journalist,

Het Verenigingsloket gaat live!

Het Verenigingsloket wil als digitaal platform de dienstverlening aan verenigingen toegankelijker maken en vereenvoudigen. Op 30 januari gaat het Verenigingsloket live in aanwezigheid van minister-president Jan Jambon, de burgemeester van Aalst, Christophe D’Haese, en Bart Temmerman, secretaris-generaal van het Departement Cultuur, Jeugd en Media. We nodigen je graag uit om de demo van het Verenigingsloket bij te wonen en de voordelen voor verenigingen en besturen te ontdekken!

Datum en locatie

Programma

9.30 u.

Ontvangst met koffie

10 u.

Welkom door Bart Temmerman, Secretaris-generaal Departement Cultuur, Jeugd en Media

10.20 u.

Demo Verenigingsloket

11 u.

Toekomstvisie Verenigingsloket door Minister-president Jan Jambon

11.15 u.

De voordelen voor lokale besturen door Christoph D’Haese, burgemeester van Aalst

11.30 u.

Vraag en antwoord – panelgesprek over het Verenigingsloket

met de heer Jan Smedts, Secretaris-generaal van Digitaal Vlaanderen en vertegenwoordigers van verenigingen en lokale besturen

12 u.

Gelegenheid voor de pers om vragen te stellen aan de sprekers

Inschrijvingen

Bevestig je aanwezigheid bij de persverantwoordelijke van het Departement Cultuur, Jeugd en Media, Mattijs Deraedt, door te antwoorden op deze mail, of een nieuwe mail te sturen/te telefoneren naar:

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Departement Cultuur, Jeugd en Media

Als Vlaamse overheidsorganisatie bouwt het Departement Cultuur, Jeugd en Media aan een creatief en inspirerend Vlaanderen, waar iedereen (van jong tot oud) cultuur kan beleven, maken en delen.

Dat doet het door een overtuigend en toekomstgericht sectoraal beleid te voeren met de intrinsieke waarden van cultuur en jeugd en de onafhankelijkheid van media als uitgangspunten. Het departement is een partner en stimulator van het werkveld en werkt samen met andere beleidsvelden, met de lokale besturen en actoren binnen en buiten de Vlaamse overheid. Door kwaliteitsvolle instrumenten in te zetten creëert het kansen voor de actoren. Professionele ontwikkeling, klantgerichtheid en betrokkenheid staan centraal bij alle medewerkers. Het departement richt zijn blik naar buiten door in te spelen op maatschappelijke en internationale ontwikkelingen, waarmee het de eigen werking steeds in vraag stelt en vernieuwt. Meer info? Bekijk de website: https://www.vlaanderen.be/cjm/nl

Neem contact op met

Arenbergstraat 9 1000 Brussel

02 553 69 77

[email protected]

www.vlaanderen.be